COMUNICATE, SONDAJE, ANUNTURI, INFORMARI DEZBATERI

 

 

 

 

 

 

Stadionul Piatra Neamt

 

Stadionul Ceahlăul este arena echipei FC Ceahlăul Piatra Neamț. Are o capacitate de aproximativ 18.000 locuri. A fost inaugurat în anul 1935. A fost restaurat și modernizat de mai multe ori. Este printre cele mai moderne stadioane din țară, fiind cotat la 3 stele de către UEFA.

 

 

Baza Hipica Piatra Neamt 

 

        La baza hipica "Col. Virgil Barbuceanu" puteti practica calaria de agrement, pe traseele puse la dipozitie de personalul bazei, care va va indruma spre o plimbare cu trasura sau, daca stati mai mult in zona, puteti lua si cursuri de calarie, iar pentru copii mai mici este disponibil un ponei. Grajdurile bazei hipice adapostesc 30 de cai, dintre care trei (din rasa Lipitan) sunt folositi pentru mersul cu trasura. Baza il gazduieste si pe Violet, fosta glorie olimpica de la Olimpiada de la Moscova. Calul, pursange englez, in varsta de 25 de ani, a fost calarit de toti cei care acum sunt mai campioni la echitatie.


Una dintre odoarele bazei este "Indianul", un cal din rasa Holstein, unicat in Romania, pentru ca este obtinut in urma unui transfer de embrioni. "Indianul" este extrem de bland si arata leit ca armasarii din povestile lui Karl May.

Datorita terenului favorabil sportului ecvestru,fiind declarat cel mai bun teren din tara, in Baza Hipica Virgil Barbuceanu se organizeaza competitii la nivel national si international. Aici se poate asigura in timpul competitiilor in jur de 120 spatii de cazare pentru capetele de cai.

Activitatile bazei hipice:
Pregatirea cailor pentru participarea concursurilorAgrement in incinta bazei hipice
turism calare pentru cei care au cunostiinte si aptitudini ecvestre se poate calatorii si o zi pe traseul Batca Doamnei,Bahrin
agrement cu trasura,atat pentru plimbare cat si pentru evenimente speciale
agrement cu sania trasa de cai
Scoala de echitatie, va puteti inscrie incepand cu vartsta de 7 ani, daca cursantii indeplinesc cerintele si parcurg cele 36 de h pregatire obligatorii, absolventii Scolii de Echitatie vor sustine 2 probe : una teoretica si una practica. Daca cursantii trec aceste probe vor primi diplome de absolvire.
Volei pe nisip
mese festive
baluri si petreceri in aer liber
picnic si foc de tabara.
Se pune la dispozitie si 5 ponei blanzi si jucausi pe placul tuturor copiilor