COMUNICATE, SONDAJE, ANUNTURI, INFORMARI DEZBATERI

 

 

 

 

 

 

 

DIRECŢIA DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ

 

 

CENTRUL SOCIAL „Impreună"

   Centrul Social „Impreună" este o unitate de asistenţă socială în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Piatra Neamţ, cu sediul în Piatra Neamţ, strada Gavril Galinescu, nr. 46.
   Acest centru a fost realizat prin modernizarea, extinderea și dotarea lui, în vederea atingerii obiectivelor Programului Operational Regional ce și-a propus, în domeniul social, finanţarea proiectelor care contribuie la creșterea calităţii infrastructurii sociale a regiunilor.
     - detalii (format .pdf)

 

 

 

CENTRUL DE ZI „CASTANI"

    Centrul de zi CASTANI este o unitate de asistenţă socială, în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi oferă servicii de îngrijire şi supraveghere pentru 25 de copii preşcolari, cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, care provin din familii aflate în situaţie de dificultate.
  Misiunea centrului este prevenirea abandonului parental şi instituţionalizarea copiilor, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activităţi de îngrijire, supraveghere, educaţie, recreere- socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viaţă independentă pentru copii, cât şi a unor activităţi de sprijin, consiliere, educare etc. pentru părinţi sau reprezentanţi legali, precum şi pentru alte persoane care au în îngrijire copii.
    Centrul de zi CASTANI funcţionează în municipiul Piatra Neamţ, având sediul în Piatra Neamţ, str. Castani, nr. 7, judeţul Neamţ.
     - detalii (format .pdf)