COMUNICATE, SONDAJE, ANUNTURI, INFORMARI DEZBATERI

 

 

 

Parking Piatra Neamt - Blocari - Deblocari - Amenajari

 

 

 

 

« Înapoi

Avertizarea meteorologică - cod portocaliu

     Având în vedere avertizarea meteorologică - cod portocaliu de precipitații în intervalul 02 iunie ora 16:00 - 03 iunie ora 18:00 și cea hidrologică - cod roșu de inundații pentru județul Neamț în intervalul 02 iunie ora 22:00 - 03 iunie ora 18:00, primarul Dragoș Chitic a convocat astăzi în ședință extraordinară Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Piatra-Neamț. La ședință au participat și reprezentanți ai Serviciului pentru Gospodărirea Apelor Neamț și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Petrodava.
     În cadrul ședinței au fost trecute în revistă utilajele, materialele și echipamentele pentru intervenții care sunt pregătite. De asemenea, au fost formate echipele ce pot interveni în caz de urgență.
     Toate zonele care prezintă un potențial risc sunt monitorizate permanent de către reprezentanții Poliției Locale și ai Biroului pentru Managementul Situațiilor de Urgență.
     Având în vedere această avertizare, s-a trecut la punerea în aplicare a Planului pentru Inundații, instituindu-se Serviciul de Permanență la Primăria Piatra-Neamț. La dispoziția cetățenilor este pus non-stop numărul de telefon 0748146751.
     În acest moment nu sunt probleme deosebite în municipiul Piatra-Neamț; pe măsura evoluției fenomenelor meteorologice vom reveni cu informații suplimentare.


../common/calendar Postat la data de: 03.06.2016

OraŞul Piatra NeamŢ

 

Oraşul Nostru

 

 

Viaţa Culturală

 

 

Obiective Turistice

 

 

Invăţământ

 

 

Sport

 

 

Orase Infrăţite

 

 

Localizare

 

 

Activitate Socială

 

Cum vi se pare noul site ?