COMUNICATE, SONDAJE, ANUNTURI, INFORMARI DEZBATERI

 

 

 

 

 

 

« Înapoi

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Piatra Neamț prin Primar Andrei Carabelea, titular al proiectului ,,Creșterea performanțelor pentru transportul public prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate din municipiul Piatra Neamț,, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare, pentru proiectul “Creșterea performanțelor pentru transportul public prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate din municipiul Piatra Neamț”, propus a fi amplasat în Piatra Neamț, județul Neamț.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului - Agenția pentru Protecția Mediului Neamț din Piaţa 22 Decembrie, nr. 5, Piatra Neamţ, jud. Neamţ, cod 610007, în zilele de luni-joi, între orele 8,00-16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
 


../common/calendar Postat la data de: 18.12.2023