COMUNICATE, SONDAJE, ANUNTURI, INFORMARI DEZBATERI

 

 

 

 

 

 

« Înapoi

S.P.C.L.E.P. Piatra Neamț - încetare stare de alertă

♦ Începând cu data de 09.03.2022 Hotărârea Guvernului nr. 171/03.02.2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și-a încetat aplicabilitatea.
♦ Potrivit dispozițiilor art. 4 alin. (5) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea stării de alertă.
♦ Având în vedere încetarea stării de alertă și pentru evitarea unei aglomerări ca urmare a prezentării, în același timp, a unui număr mare de cetățeni la sediul serviciului public comunitar de evidență a persoanelor, s-a dispus organizarea activității S.P.C.L.E.P. Piatra Neamț în baza progamărilor on-line/bonurilor de ordine potrivit anunțului atașat - detalii (format .pdf)


../common/calendar Postat la data de: 14.03.2022